Дорогі абітурієнти запрошуємо вас 5 жовтня на тематичні майстер-класи від Навчально-наукового інституту харчових технологій , які розпочнуться об 11:40:
Булочні викрутаси (аудиторія Ж-207).
Разом з викладачами ви навчитеся надавати звичайним шматкам тіста найрізноманітніших форм, що на ваших очах перетворюватимуться в печі на дивовижно гарні смаколики.
Вершина ковбасного мистецтва (аудиторія Ж-310).
Ми навчимо Вас обирати якісне м'ясо, готувати смажені ковбаси в домашніх умовах, а приготовлені продукти можна буде скуштувати відразу ще гарячими.
Визначення походження барвників у різних харчових продуктах (аудиторія Ж-712).
Використовуючи експрес методи дослідження, визначимо природу харчових барвників у різних харчових продуктах.
Дегустація безалкогольних напоїв (аудиторія Ж-512).
На дегустації Вас очікують 5…8 видів безалкогольних напоїв. Ви зможете їх посмакувати, а також дізнатись про технологію їх приготування.
Молочна майстерня (аудиторія Ж-402).
Ви на власні очі зможете побачите виробництво морозива щербет і сиру м’якого Любительського.
Опріснення морської води як альтернативне джерело отримання питної води (аудиторія А-443).
Ми навчимо вас опріснювати воду та одержувати якісну питну воду.
Органічний майонез (аудиторія Ж-910).
З’ясуємо як готувати корисний майонез у домашніх умовах.
Поліцукриди в желейних виробах (аудиторія А-548)
Покажемо як готувати у домашніх умовах мармелад та фруктові желе.